2017 . Rotink IJzerwarenvakhandel - MHT Nederland

Ga naar de inhoud

2017 . Rotink IJzerwarenvakhandel

Sponsoren


In Hengevelde is het familiebedrijf Rotink gevestigd. Het familiebedrijf Rotink is wijd en zijd bekend in de regio. Je kunt er van alle alles kopen en van alles laten repareren. En altijd voor een schappelijke prijs. Het woord service staat er hoog in het vaandel. Han ter Woorst zwaait er de scepter. Kom je achter bij de IJzerwarenvakhandel dan loop je vrijwel altijd Han tegen het lijf.

Han doet mij denken aan wijlen mijn broer: een harde werker, maar in zijn vrije tijd een levensgenieter. Misschien dat ik daarom ook een zwak heb voor Han. Han is op en top een zakenman, een snelle denker, maar ook snel relativerend.

Een paar jaar geleden was ik bij Rotink IJzerwarenvakhandel om daar iets te kopen. En dat doe je daar aan een gezellige balie waar je altijd vriendelijk en deskundig te woord wordt gestaan. Ik maakte richting Han een grapje dat hij mij wel kon sponsoren. ”Kom maar een keer langs’, was zijn reactie. Ik heb daar toen verder niets mee gedaan omdat ik dat niet nodig vond. Tot nu toe....

Met het MHT Orkest gaat het voortvarend. Het orkest wordt steeds vaker gevraagd om ergens op te treden. Soms ook bij gebeurtenissen en/of op locaties waar veel mensen op afkomen, zoals op 23 augustus op de Jammarkt in Neede, 10 september op het MHT-Regiofeest in Haaksbergen en op 23 december bij Albert Heijn in Goor. Drie gelegenheden om de aanwezigen kennis te laten maken met onze gratis mondharmonicalessen aan mensen met een longaandoening op de vier locaties in het oosten van het land: Doetinchem, Hengelo (O), Meddo en Neede.

Wanneer je mondharmonica speelt, kun je niet tegelijkertijd met de toehoorders in gesprek gaan. Een flyer die voor het oppakken ligt, is dan een mooie manier om de mensen te voorzien van de nodige informatie. Ik denk in eerste instantie aan zo’n 1.500 flyers. Tja, en die flyers kosten geld.................

U raadt het al: ik ben naar Han gegaan en heb hem mijn verhaal verteld. Han bood mij meteen aan de kosten van de flyers voor zijn rekening te nemen. Uiteraard zorg ik ervoor dat de naam Rotink IJzerwarenhandel op de flyer komt te staan. Han heeft mij hier niet omgevraagd. De reden dat ik dit wel doe is dat ik trots ben dat Rotink IJzerwarenvakhandel (lees: Han) sponsor is van MHT Nederland.P.S. De flyer treft u hieronder aan.
VOORZIJDE
ACHTERZIJDE
Terug naar de inhoud