2017 . Wolterinck Vakkleding Hengevelde - MHT Nederland

Ga naar de inhoud

2017 . Wolterinck Vakkleding Hengevelde

Sponsoren

In het jaar 2001 kwamen Aartje en ik in Hengevelde (Hof van Twente) wonen. De verkoper van ons huis in Hengevelde had mij al een beetje bijgepraat over Hengevelde. Zo moest ik voor muziek maar contact opnemen met Marcel Wolterinck. Ik kreeg een telefoonnummer om Marcel eventueel te bellen. 

Op het moment dat wij ons huis in Hengevelde hadden ingericht, belde ik Marcel op. Een maand later speelde ik al op een bijeenkomst van trekharmonica’s. Wat later trad ik samen met Marcel op in Duitsland. Een kerstoptreden samen met Marcel in Duitsland volgde. Ik durf dan ook de stelling wel aan dat Marcel voor mij de muzikale weg in Hengevelde heeft geplaveid.
 
Marcel heeft samen met zijn vrouw Annet in Hengevelde een winkel in mode en vakkleding (Wolterinck Vakkleding Hengevelde). Naast verkoop van mode en bedrijfskleding doet men ook aan kleding bedrukken. Ook hier helpt Marcel mij door MHT-polo’s te bedrukken met onze logo’s (actie Longfonds). 

Heb ik ergens een vraag over of zit ik ergens mee, dan kan ik altijd terecht bij Marcel en Annet. Beiden zijn erg sociaal en hulpvaardig.
 
Marcel is zelf ook muzikant. Hij bespeelt o.a. in Die Stadlfreunde de gitaar. Bezoekers aan de MHT feesten kennen Die Stadlfreunde als een gezellige en een professionele groep. Op het aankomende regiofeest zal Marcel met die Stradlfreunde weer van de partij zijn. Marcel stelt zijn eigen geluidsinstallatie op het regiofeest beschikbaar voor alle muzikanten; zo is Marcel.
 
Ik heb onlangs met Marcel gesproken over het maken van posters voor het regiofeest, zoals bij wie kan ik het beste daarvoor terecht. Marcel kent dergelijke adressen als geen ander. Marcel bood spontaan aan om de kosten hiervan voor zijn rekening te nemen. 

Het doet mij goed dat mensen zoals Marcel en Annet, maar ook het bedrijfsleven in mijn woonplaats, mij, MHT en indirect ook het Longfonds een warm hart toedragen.
 


De poster treft u hieronder aan.
Terug naar de inhoud