4 december - MHT Nederland

Ga naar de inhoud

4 december

Muziekcafé de Marke > 2019

Nu op weg naar het Sinterklaascafé op woensdag, 4 december a.s. Dan hopelijk weer in onze vertrouwde kantine. Ik heb inmiddels via WhatsApp contact gehad met Sinterklaas en Zwarte Piet. Ondanks hun drukke dagen in Nederland wil men een bezoek brengen aan Muziekcafé de Marke; voor één dag omgedoopt in het Sinterklaascafé.

Sinterklaas en Zwarte Piet hebben de wens geuit dat een gezellig dameskoor hun aanwezigheid muzikaal komt opluisteren. Ik heb het dameskoor ‘de Vrolijke Noot’ uit Eibergen inmiddels hiervoor kunnen overhalen.

Heel lang geleden kreeg ik van Sint een Piet een mondharmonica cadeau. Sint en Piet willen nu wel eens een keer horen of ik hierop vorderingen maak. Daarom zal ik woensdag, 4 december, ook een aantal mooie en gezellige liedjes spelen.

Sinterklaas heeft mij op de mogelijkheid gewezen dat bezoekers aan het Sinterklaascafé sinterklaascadeautjes, het liefst met een bijbehorend gedicht/verhaaltje (alles voorzien van naam), in een aldaar aanwezige zak kunnen deponeren. Het gedicht/verhaaltje graag aan ondergetekende overhandigen. Sinterklaas zal deze gedichten/verhaaltjes dan voorlezen. De persoon voor wie het cadeautje is bestemd kan zijn/haar cadeautje dan bij Sint en Piet op komen halen. De kans is wel groot dat deze persoon dan een Sinterklaas- of ander liedje voor Sint en Piet moet zingen. Ja, je moet er wel iets voor over hebben  !!


Terug naar de inhoud