De Tante Paula - MHT Nederland

Ga naar de inhoud

De Tante Paula

Wist u dit? > Gezondheid > Tante Paula

In juli 2016 zag ik de Tante Paula voor het eerst op de TV. De persoon in kwestie nam de Tante Paula opgevouwen in zijn caravan mee op vakantie. Op de plaats van bestemming werd de Tante Paula weer uitgevouwen en was meteen gereed voor gebruik. Het toeval wil dat een van de mondharmonicaspelers van MHT Neede ook een Tante Paula bezit waar hij erg tevreden over is.

Ik denk dat de Tante Paula een mooi alternatief is wanneer de scootmobiel in zicht komt!Wat schrijft de importeur/verkoper er over?

De Tante Paula is een elektrische scooter/step die alle grote tests in Duitsland heeft gewonnen en als meest betrouwbare en praktische vervoersmiddel uit deze toch altijd zware beproevingen gekomen is. De reden hiervoor is dat de Tante Paula scooter/step een zeer sterke motor heeft, een goede accu bezit, simpel te bedienen is en gemakkelijk mee te nemen. 

De Tante Paula elektrische step/scooter is officieel een snorfiets. U kunt met deze step deelnemen aan het verkeer, u rijdt op het fietspad en u kunt dus ook gebruik maken van alle fietsroutes. Het is zeer ontspannen om op deze elektrische step te rijden want u hoort bijna niets, de step is zeer stil.

Een elektrische scooter heeft veel grote voordelen. De elektrische scooter is stil, schoon en direct te gebruiken. U hoeft een elektrische scooter/step niet aan te trappen of op een andere manier aan te trekken of zo. Een elektrische scooter kan direct aangeschakeld worden door de contactsleutel om te draaien. De elektrische scooter is dan meteen te gebruiken, u kunt meteen wegrijden. Dit heeft ook het voordeel dat je niet bezorgd hoeft te zijn dat je met een koude motor wegrijdt. Dit is geen probleem voor de elektrische snorscooter/step.

Natuurlijk kun je met de elektrische scooter overal op het fietspad rijden en daardoor kun je lekker relaxed toeren. Omdat de scooter bijna geen geluid maakt, is het rijden op de elektrische scooter altijd een genoegen. De Tante Paula elektrische step heeft zich ook in de praktijk bewezen en is dan ook een geweldige oplossing voor vele momenten. 

Altijd snel weg met deze elektrische step, gemakkelijk te berijden. Een fantastische manier van vervoer voor de korte afstand. Een extra lage instap, een laag gewicht, hij neemt weinig ruimte in, past in bijna elke kofferbak. Past zeker in de garages van caravans en campers.

Bent u klaar voor de volgende st(a)ep? Wij helpen u graag verder:

Profile Sonneveld, Gasthuisstraat 20 te Doesburg

Tel: 0313-472878
.....................

Hebt u goede of slechte ervaringen met de Tante Paula en/of met de importeur/verkoper? Laat het mij dan weten svp.


Alvast dank.

Terug naar de inhoud