Happy Hohner - MHT Nederland

Ga naar de inhoud

Happy Hohner

De mondharmonica > Model mondharmonica   


De Happy Hohner kost ca. € 7,00 in de winkel. Op de Happy Hohners staan boven de kanaaltjes (gaatjes) de cijfers 1 t/m 10. Deze moeilijk te lezen cijfers spelen bij het lessen een grote rol. Op het eerste gezicht ziet de Happy Hohner er vrolijk en goed uit. Kinderen zullen deze mondharmonica - alleen al om de verpakking en de verschillende kleuren - erg leuk vinden. 


Waarschuwing:

Vraag de verkoper wel of hij/zij de Happy Hohner goed wil nazien op de aanwezigheid van braampjes op de tongetjes (massale productie). Laten deze braampjes op den duur los, dan bestaat het gevaar dat deze terecht komen in de longen! Met alle kwalijk gevolgen van dien.


Uiteraard werd de Mondharmonika Winkel (Ron van Hal) door MHT Nederland hierop geattendeerd. Ron zal contact opnemen met de handelsketen. In goed overleg met de Mondharmonica Winkel werden - als alternatief voor de Happy Hohner - drie goedkope mondharmonica's aan een test onderwopen. 


Als beste kwam uit de test: de Suzuki Easy Rider. Bij de Mondharmonia Winkel te koop voor € 7,50. Lees hier de test.Bent u een andere mening toegedaan, dan vernemen wij die graag van.MHT Nederland
Terug naar de inhoud