Locatie: Motorhotel Meddo - MHT Nederland

Ga naar de inhoud

Locatie: Motorhotel Meddo

MHT LESGROEPEN > Gelderland > MeddoMotorhotel Meddo


Motorhotel Meddo kunt u - verscholen in het groen - vinden in het kerkdorpje Meddo, vlakbij de Duitse grens. Meddo behoort tot de gemeente Winterswijk. Kijkt u voor een sfeerimpressie van dit hotel naar bovenstaande foto's.


Motorhotel Meddo is een goed onderkomen voor iedere motorrijder die wil genieten van de mooie Achterhoek en daarna wil ontspannen in een huiselijke sfeer. Een leuk hotel met een mooie tuin en een bos, waar u tijdens een motortreffen een tentje op zou kunnen zetten. Daarnaast is het hotel voorzien van een overdekte en afgesloten motorstalling. Ons hotel heeft camerabewaking om op uw en onze spullen te passen.

Het hotel heeft een apart café met biljart, poolbiljart en een dartbord. U kunt zich bij ons culinair laten verwennen maar wij hebben ook de mogelijkheid voor een stampotbuffet of een barbeque. In de regio zijn diverse motorroutes bewegwijzerd met borden zoals de Hamelandroute (245 km), de Slingeroute (100 km) en de Kastelenroute.

U bent bij ons van harte welkom. In de weekenden kan alleen worden gereserveerd voor 2 of meer nachten! (aankomst vrijdag & vertrek zondag). U kunt wel reserveren voor één nacht van zondag tot donderdag . Indien u drie weken of minder voor aankomst reserveert, is het wel mogelijk om in het weekend voor één nacht te boeken. Buiten de vakantieperiode houden wij maandag en dinsdag weekend. Voor groepen meer dan 10 personen kunt u wel op maandag en dinsdag boeken.

Wij hopen u eens te mogen verwelkomen bij ons in het hotel. Wilt u reserveren, neem dan telefonisch contact met ons op. Telefonisch reserveren gaat sneller en u krijgt van ons per mail een bevestiging van uw reservering.


Familie Overkamp
Goorweg 9-11
7104 BB Winterswijk - Meddo
Telef: 0543-522564
Email: info@motorhotelmeddo.nl 
Terug naar de inhoud