MHT Almere - MHT Nederland

Ga naar de inhoud

MHT Almere

MHT LESGROEPEN > Flevoland > Almere

De zoveelste internetsite over de mondharmonica?

In het Nederlands zijn er niet zoveel internetsites die gaan over dit mooie en veelzijdige instrument. Als hobby bespeel ik de harmonica al enige tijd en in mijn zoektocht op het internet kwam ik steeds weer op, vooral Engelse sites. Hier is veel informatie te vinden waarvan ik af en toe stukje aan het vertalen ben en hier zal plaatsen. Mijn muziekstijl is Ierse & Schotse Folk muziek maar ik ben ook steeds meer bezig met de Blues.

Ik steek ook veel tijd in het begeleiden van een MHT (Beter Ademen Groep) in AlmereKijk eens op dat deel van mijn site en lees als je dat leuk vind de (mini) blog eens.

De site is vanaf april 2014 in de lucht, en er wordt regelmatig informatie bijgeplaatst. Er staat al het nodige op dus kijk eens rond of er wat voor je bijstaat, een reactie via het contactformulier wordt op prijs gesteld.

Vragen over van alles wat met de mondharmonica te maken heeft kun je hier via het contact formulier stellen. Ik weet absoluut niet alles, maar ik heb een groot netwerk en ga dan zeker op zoek naar een antwoord en bericht je er over terug.

John Banen
Terug naar de inhoud