Muzikanten - MHT Nederland

Ga naar de inhoud

Muzikanten

MHT feesten > Jaarfeest 2021

Hengevelde, 14 augustus 2021

Hallo allemaal,

Zojuist ben ik gebeld door Casper Bebseler, uitbater en eigenaar van Herberg de Gebrande Waateren.

De gewijzigde of beter gezegd de niet gewijzigde coronaregels maken het niet mogelijk om het MHT Jaarfeest met liveoptredens door muzikanten door te laten gaan. Wij zullen dit feest dan ook annuleren.

Ik wil iedereen die op welke manier dan ook energie in de voorbereiding van het MHT Jaarfeest heeft gestopt hiervoor ontzettend bedanken.

Een feest organiseren vraagt altijd persoonlijke offers, maar van de andere kant heb ik weer sympathieke mensen leren kennen die ik wellicht anders niet had leren kennen. Voor het laatste ben ik erg dankbaar.

Heeft iemand van jullie in welke vorm dan ook schade ondervonden door het annuleren van dit jaarfeest laat mij dit dan alsjeblieft weten. Dit was absoluut niet mijn bedoeling.

En nu? Het uitreiken van de Cd met het lied ‘Of je jong bent of ouder’ aan Mirjam Veldkamp en Wies Schaap-Wassenberg gaat nu aan huis gebeuren. Hiervoor neem ik nog contact met hen op.

Voor het uitreiken van de Cd met het lied ‘Of je jong bent of ouder’ aan de vijf oudst aanwezige Hengeveldenaren op het MHT Jaarfeest zal ik een alternatief  bedenken. Er moet zeker iets origineels te bedenken zijn. Dit eventueel samen met het Wegdamnieuws in Hengevelde.

A.s. maandag hebben Charlotte Wegdam en ik een afspraak in Kaatsheuvel om de Cd op te nemen. Een dagje op stap met Charlotte laat ik mij door corona niet afpakken. Om met de woorden van wijlen Johan Cruijff te eindigen: Elk nadeel heb zijn voordeel”.

We’ll meet again,

Jan Mulleman

Delen van dit bericht wordt op prijs gesteldDeze 61-jarige Enschedese heeft de uitstraling van een filmster en een hart van goud. Haar hele leven stond in het teken van anderen, maar nu is het tijd voor Joke Tromp om in de spotlight te staan.

Joke heeft een één ongekend grote passie en dat is jazzmuziek. Als kind werd ze geplaagd omdat ze van andere dingen hield dan andere kinderen. Ze was fan van Ella Fitzgerard en Shirley Bassey, maar durfde nooit zelf te zingen omdat ze bang was dat de anderen dat niks vonden.

Bij The Voice Senior waagde Joke eindelijk de sprong in het diepe en veroverde zij vele muzikale harten.

Joke wil de mensen de schoonheid van jazzmuziek laten herinneren en jazz weer op de kaart zetten. Inmiddels heeft Joke al veel succesvolle optredens achter de rug en nog veel meer voor de boeg.
Na wat speurwerk bleek dat Charlotte Wegdam het lied 'Of je jong bent of ouder' als jong meisje al zong in een plaatselijke revue (1977). Charlotte heeft het zingen gelukkig niet opgegeven. Ze zingt tegenwoordig in muziekgroep De Briljantjus. Charlotte zal het lied inzingen op een CD (met een professionele orkestband) en hiernaast ook live zingen op het MHT-Jaarfeest.
Die Stadlfreunde uit Hengevelde & Haaksbergen. Vijf enthousiaste muzikanten (Jans, Robert, Jeroen, Jan en Marcel) met een duidelijke voorkeur voor volksmuziek. Volgens hen wordt je daarmee geboren en kom je er ook nooit meer vanaf. Zij zijn gek op vrolijke polka’s uit Oostenrijk en Slovenië. Polka’s waarop kan worden gedanst en ‘geschunkeld’ (ingehaakt) kan worden.
Benno en Henk Goering, twee broers die als artiesten duo onder de naam Brothers Two optreden bij feesten, openingen en verjaardagen. Nu maken ze graag een uitstapje naar een huiskamer in Haaksbergen. Het repertoire bestaat onder andere uit songs van de BeeGees, Bellamy & Everly Brothers, medleys uit de jaren 60 en 70, maar ook countrymuziek en (oud) Nederlands- en Duitstalige liedjes.
Eddy Young is zanger, drummer, vocal coach en producer. Hij was o.a. zanger bij de internationaal bekende Tumbleweeds. Eddy werkte op vele podia in binnen- en buitenland. Hij speelde in orkesten met John van de Ven (Hazes), Hennie Vrienten (Doe Maar), Mick de Boer (Conservatorium Lichte Muziek) en begeleidde vele Nederlandse artiesten. Werkte voor Joop van den Ende, René Stokvis, Jan Vis en vergelijkbare artiestenbureaus.

Eddy is een zanger met een ruime ervaring in de nationale- en internationale showbusiness. Hij maakt elke gebeurtenis compleet. Een swingende special, een avondvullend optreden in combinatie met een DJ, een diner dansant, u zegt het maar…

Zorgvuldig gekozen en in eigen studio bewerkte backtracks vormen de basis van zijn optredens. Zijn repertoire bestrijkt een breed scala van muziekinvloeden: prachtige ballads, raggea, country, blues, rock & roll, Jazz, popmusic, disco-dance en soul.

Kortom: het beste uit alle tijden voor elke gelegenheid.
Ik ben Clown Marco. Ik vind het hartstikke leuk om jullie te vermaken. Dat vind ik vet cool! Een glimlach op jullie gezicht, dat is waar ik het voor doe!
Als clown speel ik graag op jouw feestje. Ik kan goochelen en maak ook graag ballonfiguren. Ik speel voor clown, maar kan nog veel meer. Zo kan ik ook spelen voor Sinterklaas, Zwarte Piet, Kerstman, Paashaas, Mickey Mouse, Spiderman en nog veel meer. Alle thema’s zijn te bespreken!Ik kan het natuurlijk niet allemaal alleen. Ik werk met een fantastisch team, zoals mijn vriendin Ilona en de kinderen. Maar ik word ook gesteund door heel coole bedrijven, zoals Arnauld geschenken, de Jumbo, Bever Bikes en nog vele anderen.

Ik ben in bezit van een VOG-certificaat, zodat jij, jouw ouders of andere opdrachtgevers erop kunnen vertrouwen dat ik een lieve artiest ben. Heb je zelf ook een feest en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact met mij op. Ik sta je graag te woord, geheel vrijblijvend!
Als 15-jarige jongen uit Doetinchem koos ik (Jan Mulleman) voor een carrière bij de marine en verliet daarvoor mijn ouderlijk huis. In 1983 kreeg ik van mijn echtgenote een paar oude mondharmonica’s van haar toen al overleden vader. Mijn schip was inmiddels al in Rotterdam gestrand. Van het een kwam het ander. Binnen een paar maanden werd ik lid van de Rotterdamse Mondharmonicaclub.  

Binnen elke club heb je wel personen die meer of anders willen. Zo ontstond mondharmonicatrio Blue Sharp; ik werd de bassist. Wij hebben met Blue Sharp gespeeld voor radio en televisie. Successen waren CD-opnames, optredens in Duitsland, Zwitserland  en……Amerika.

Maar aan noodlot ontkom je niet. Trieste familieomstandigheden brachten ons gezin tot een verhuizing naar het oosten van het land: Hengevelde. Tot aan onze verhuizing ben ik Blue Sharp trouw gebleven. De afstand Rotterdam-Hengevelde bleek echter te groot. Mijn twee muziekvrienden Herman van der Knaap en Richard Minderman zijn onder de naam 2Blow in Rotterdam samen verder gegaan.

Ik leg mij nu toe op het solo-instrument. Maar een leuke begeleiding vind ik onmisbaar. Daarom maak ik gebruik van professionele orkestbanden als begeleiding. Zulke banden zijn niet zo wispelturig zoals ik dat ooit was. Ze zeuren niet en doen precies wat en wanneer ik dat wil. Tenminste als de techniek (geluidsinstallatie) mij niet in de steek laat. Mijn repertoire bestaat uit muziek uit films, musicals, opera, operette, country, klassiek, pop, evergreens, meezingers, kerst, etc.
Terug naar de inhoud