Opzet - MHT Nederland

Ga naar de inhoud

Opzet

Muziekcafé de Marke

Vanaf oktober 2019 wordt er door de Hengeveldenaar Jan Mulleman op de eerste woensdagochtend van de maand (10.00 - 12.00 uur) in Kulturhus de Marke in Hengevelde een muziekcafé georganiseerd. Bij gelegenheid en/of op verzoek soms ook vaker. Denk bijvoorbeeld voorafgaande aan kerst.

Muziek is de snelste weg naar je hart. Muziek maken verbroedert en het brengt mensen tot elkaar.

Hoe leuk en gezellig kan het zijn om onder het genot van een drankje even met buren, familie, vrienden, kennissen, collega’s etc. bij te praten, een kaartje te leggen etc. met op de achtergrond livemuziek..

Trouwe bezoekers aan muziekcafé de Marke krijgen invloed krijgen op de muziekkeuze. Wil men een keer luisteren naar een zanger, zangeres, pianomuziek, viool, gitaar, accordeon, trekharmonica, midwinterhoorn, harp, saxofoon, panfluit, doedelzak, fluit, klassiek, blues, meezingers, schlagers, country, mondharmonicamuziek, etc.

Bereikbaarheid en parkeren bij de Marke
Kulturhus de Marke beschikt o.a. over een ruime, mooie, gezellige en luchtige kantine die uitermate geschikt is voor het organiseren van een muziekcafé. Bovendien zijn er volop parkeerplaatsen en is de Marke per openbaar vervoer goed bereikbaar.

Deelnemen als muzikant?
Bespeel je zelf een instrument, wat voor één ook en je hoeft zeker geen professional te zijn, meld je dan aan bij Jan Mulleman.
Terug naar de inhoud