Opzet - MHT Nederland

Ga naar de inhoud

Opzet

Muziekcafé de Marke

Muziekcafé de Marke, Hof van Twente (Hengevelde)

Vanaf oktober 2019 wordt er door de Hengeveldenaar Jan Mulleman op de eerste woensdagochtend van de maand (10.00 - 12.00 uur) in Kulturhus de Marke in Hengevelde een muziekcafé georganiseerd. Bij gelegenheid en/of op verzoek soms ook vaker. Denk bijvoorbeeld voorafgaande aan kerst.

Muziek is de snelste weg naar je hart. Muziek maken verbroedert en het brengt mensen tot elkaar.

Hoe leuk en gezellig kan het zijn om onder het genot van een drankje even met buren, familie, vrienden, kennissen, collega’s etc. bij te praten, een kaartje te leggen etc. met op de achtergrond livemuziek..

Trouwe bezoekers aan muziekcafé de Marke krijgen invloed krijgen op de muziekkeuze. Wil men een keer luisteren naar een zanger, zangeres, pianomuziek, viool, gitaar, accordeon, trekharmonica, midwinterhoorn, harp, saxofoon, panfluit, doedelzak, fluit, klassiek, blues, meezingers, schlagers, country, mondharmonicamuziek, etc.

Bereikbaarheid en parkeren bij de Marke
Kulturhus de Marke beschikt o.a. over een ruime, mooie, gezellige en luchtige kantine die uitermate geschikt is voor het organiseren van een muziekcafé. Bovendien zijn er volop parkeerplaatsen en is de Marke per openbaar vervoer goed bereikbaar.

Deelnemen als muzikant?
Bespeel je zelf een instrument, wat voor één ook en je hoeft zeker geen professional te zijn, meld je dan aan bij Jan Mulleman.
Gemeenschapscentrum De Marke in Hengevelde (Hof van Twente) is nu officieel een Kulturhus. De Marke bestaat veertig jaar en heeft een grondige facelift gekregen. Het dak van de sporthal werd vervangen, de buitenmuren werden gecoat, de houten delen van de raamkozijnen werden door kunststof vervangen, er kwam een nieuwe entree, de toiletgroepen werden vervangen, de beheerder heeft een eigen ruimte gekregen, de tandarts heeft een nieuwe entree en wachtruimte gekregen, het sportcafé heeft een nieuwe vloer en een nieuw plafond en tenslotte zijn de steunpilaren in het sportcafé verwijderd.

CONTACT
Bretelerstraat 16,
7496 PP Hengevelde
info@kulturhusdemarke.nl
+31 (0)547 333 779
Terug naar de inhoud