Opzet - MHT Nederland

Ga naar de inhoud

Opzet

MHT feesten > MHT-Regiofeest 2017

Zondag, 10 september 2017, bij ‘t Hagen in Haaksbergen. Dit is de datum en de locatie waar ik een regiofeest wil organiseren. 

Waarom een regiofeest? 
In Nederland wordt op 18 locaties gratis mondharmonica les aangeboden aan personen met een longaandoening. In het oosten van het land is dat in Doetinchem, Hengelo (O), Meddo en Neede. Mondharmonica spelen traint namelijk de ademhalingsspieren. 

Om deze mondharmonicalessen bij een breder publiek bekend te maken, heb ik een landelijk MHT Orkest geformeerd. Met dit MHT Orkest worden door heel Nederland gratis optredens verzorgd. In de wetenschap dat Nederland 1 miljoen chronische longpatiënten telt, hoop ik middels het optreden van het MHT Orkest op het regiofeest de longpatiënten in het oosten van het land bekend te maken met de mondharmonicalessen op de hiervoor genoemde vier locaties.

Naast het MHT Orkest zullen op het regiofeest muzikanten en dansers uit de regio hun vaardigheden komen vertonen. Ook het aanwezige publiek zal worden uitgenodigd een dansje op de ruime dansvloer te wagen.

Het regiofeest zal worden gehouden in de Langelozaal van 't Hagen en begint om 13.30 uur en zal eindigen rond 17.30 uur. Daarna is er nog voor liefhebbers nog een BBQ bij de muziekkoepel (met livemuziek). Kosten deelname BBQ zijn nog niet bekend.


Er zal geen entreegeld worden geheven. Terug naar de inhoud