Prijzen & maten - MHT Nederland

Ga naar de inhoud

Prijzen & maten

Logo's bedrukking

Bij het bedrukken van een kledingstuk met een borstprint (logo) speelt het ontwerp en de aanlevering een belangrijke rol. Betreft het een scherpe foto of moet het aangedragen ontwerp nog worden nagetekend? Het natekenen van het ontwerp wordt met de hand gedaan. De kosten hiervan kunnen ruwweg oplopen tot € 30,00 per ontwerp. Bij deze procedure ontstaat er een borstprint dat onbeperkt kan worden gebruikt. Het maken van een borstprint a.d.h.v. een foto is goedkoper dan het natekenen van het ontwerp. Maar bij een foto gaat het wel om terugkerende kosten. 

Vraag vooraf een prijsopgave!
Mijn bemiddelingskosten ad € 0,50 per bedrukt product zijn niet verwerkt in onderstaande prijzen en komen hier dus nog bij. Mijn bemiddelingskosten worden aan het eind van het jaar gedoneerd aan het Longfonds. Hoe meer producten worden bedrukt, hoe hoger de uiteindelijke donatie aan het Longfonds wordt. In deze uiteindelijke donatie zit ook de toegezegde verdubbeling door Marcel en Annet Wolterinck. Hier kunnen jullie de ontwikkeling van de uiteindelijke donatie volgen. 

De t-shirts en polo's zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten (Xs t/m 7XL)  De polo's zijn er ook in damesmodelen. Een XXL is gelijk aan een ruime L-heren. M.a.w. de damesmodellen vallen kleiner uit. Het opsturen van een pas-serie behoort tot de mogelijkheden.

Houd 6 werkdagen aan voor de levering.


Bestellingen en/of vragen: Longpatienten@Gmail.com
ArtikelPrijs incl. BTW & borstprint
T-shirt 190 grams wit
€   9,95
Polo korte mouw wit€ 16,95
Polo lange mouw wit€ 22,50
Vest€ 35,00


Prijzen geldig tot en met eind 2020
Terug naar de inhoud