Update 04-02-2019 - MHT Nederland

Ga naar de inhoud

Update 04-02-2019

MHT LESGROEPEN > Overijssel > MHT Hof van Twente > Updates

Hof van Twente heeft een lesgroep mondharmonicaspelen

Het is in het algemeen verstandig om een lesgroep te starten met een voorlichting en een proefles. Men weet dan een beetje wat men van de lessen mag verwachten. Valt dat tegen, dan heeft men de vrijheid om aan het einde van de proefles te zeggen: ”Sorry, maar dit is niets voor mij”. Dit voorkomt ook het maken van onnodige kosten.

Vanmorgen kwamen 13 personen met een ademhalingsprobleem naar het Kulturhus De Marke in Hengevelde om een voorlichting & proefles mondharmonicaspelen bij te wonen. 2 personen waren helaas verhinderd en 7 zeven personen sluiten zich later aan. Alle 13 personen die de voorlichting en proefles bijwoonden, hebben zich daarna aangemeld voor de lesgroep die volgende week maandag in De Marke start. Later in de middag meldde zich nog een deelnemer aan. Hiermee komt het totale aantal deelnemers aan de lesgroep op 23 personen. Hiermee zitten we dan ook wel aan de limiet.

13 dames en 10 heren die afkomstig zijn uit Hengevelde (10x), Goor (4), Bentelo (1x), Borculo (1x), Haaksbergen (4), Neede (2) en Beltrum (1x).

Aan mij de dankbare taak om van deze lesgroep een hechte groep te maken die lief, maar zeker ook leed, met elkaar deelt.

De sleutelwoorden bij een lesgroep als deze zijn: gezondheid, gezelligheid en muziek; en wel in deze volgorde.

Samen gaan we de uitdaging aan.

Jan Mulleman
Begeleider MHT Hof van Twente
Terug naar de inhoud